Problems down the track ???

Discussion in 'Getting Started' started by Iron Goat, Apr 5, 2007.

  1. Iron Goat

    Iron Goat Member

    Joined:
    Apr 10, 2004
    Messages:
    577
    Likes Received:
    0
    I received an e-mail advising that "ocalicreek" had posted a reply to one of my threads... I sent the answer, but when I was not re-directed to the original post I checked it out and neither Ocalicreek's post or my reply were there.

    I reposted thinking I might have have messed up some where, but again... no post shows on that thread ("Does anyone have a Bachmann Spectrum 4-4-0") *Product Review Forum.

    I thought I better bring this one to your attention, and if I wind up "double-posting" can you delete one of the messages ?

    Thanks, Bob :oops:
  2. Peter T Davis

    Peter T Davis Guy Behind the Curtains

    Joined:
    Apr 14, 2004
    Messages:
    1,458
    Likes Received:
    0
    It's probably not you. There are significant problems with the site and server, and I'm needing to rebuild the site from the ground up (it's in process, but I'm at least a couple months behind schedule). Nobody will hold it against you if there's a double-post.
  3. GN.2-6-8-0

    GN.2-6-8-0 Member

    Joined:
    May 25, 2006
    Messages:
    162
    Likes Received:
    0
    Irongoat
    Take a gander over at the Ask the Bachmann forum,there are a couple of threads on the 4-4-0. Don't believe theres a review as yet but that would be the 1st place i would look for one.
  4. Ralph

    Ralph Remember...it's for fun!

    Joined:
    Jun 18, 2002
    Messages:
    5,342
    Likes Received:
    0
    Thanks for jumping in there Peter! He's right by the way. Double posts do not offend us. You can delete information in your post but are not able to remove a post. When I see double posts I routinely remove them just to keep things tidy. N problem!
    Ralph
  5. Iron Goat

    Iron Goat Member

    Joined:
    Apr 10, 2004
    Messages:
    577
    Likes Received:
    0
    Thanks for the replies, guys... neither of my posts ever showed up on that thread, so I PM'ed Ocalicreek to let him know that I purchased a Spectrum 4-4-0, and have now received it. (It is a great little runner, and very smooth at all speeds)

    It looks like if I post in response to an e-mail "post notification", it will not show up on the Gauge forum, but if I post "while on the forum" it goes through. I can't figure that one out yet!

    Bob :curse: