NScale--Missing Photos

Discussion in 'Getting Started' started by Dave Hagan, Nov 16, 2003.

  1. Dave Hagan

    Dave Hagan Member

    Joined:
    Jul 23, 2001
    Messages:
    294
    Likes Received:
    0
    Hi NScale, from reading your posts you seem to be having a problem attaching photos, can you please try to attach a photo in this thread and I'll try to figure out what's going wrong.

    Regards
    Dave Hagan
    _____________________________________________


    Just testing the smilies...:) :( :eek: :D ;) ;) :p :p :cool: :cool: :rolleyes: :rolleyes: :mad: :mad: :eek: :eek: :confused: :confused:

    EDIT: How many people are seeing two 'red X' boxes above?
  2. jon-monon

    jon-monon Active Member

    Joined:
    Aug 15, 2002
    Messages:
    4,764
    Likes Received:
    0
    We don't get the red X in mozilla, but I see 16 smileys. Right now, in the smileys window, I see the word confused as an underlined link. :confused:

    OK, I see the confused icon as the broken image until the page loads, then it dissappears. Same thing as Nscale's avitar. He also has trouble getting to teh avitar edit page in CP, until I sent a link to him.
  3. Ben H

    Ben H Member

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    Yes 2 on the right.

    Do I get top of the class for the first answer?

    Jon got in first - Darn.

    What with the confused underlined I don't get that with Internet Explorer 6.0.2
  4. jon-monon

    jon-monon Active Member

    Joined:
    Aug 15, 2002
    Messages:
    4,764
    Likes Received:
    0
    :confused:

    Attached Files:

  5. jon-monon

    jon-monon Active Member

    Joined:
    Aug 15, 2002
    Messages:
    4,764
    Likes Received:
    0
    Look at the times: we tied :D
  6. Matthyro

    Matthyro Will always be re-membered

    Joined:
    Dec 28, 2000
    Messages:
    4,767
    Likes Received:
    0
    No red Xs for me and see the smilies OK Dave
  7. Ray Marinaccio

    Ray Marinaccio Active Member

    Joined:
    Aug 4, 2003
    Messages:
    2,153
    Likes Received:
    0
    I see 18 faces, looks OK from here.
  8. shamus

    shamus Registered Member

    Joined:
    Dec 17, 2000
    Messages:
    3,688
    Likes Received:
    0
    All okay for me to. :eek: :mad: :rolleyes: :cool: :) :( :eek: :D ;) :p

    Shamus
    [​IMG]
  9. Ray Marinaccio

    Ray Marinaccio Active Member

    Joined:
    Aug 4, 2003
    Messages:
    2,153
    Likes Received:
    0
    after I made the last post and i was taken back to the thread the last 2 faces were the boxes with Xs. :confused:
  10. N Gauger

    N Gauger 1:20.3 Train Addict

    Joined:
    Dec 20, 2000
    Messages:
    7,260
    Likes Received:
    0
    Internet Explorer 6.0.2800 here I see 2 red x's at the end of the line of "smileys"
  11. RailRon

    RailRon Active Member

    Joined:
    Nov 23, 2002
    Messages:
    1,665
    Likes Received:
    0
    Hi Dave,

    I guess I was the first to point out to NScale about his pics and avatar not showing.

    I just rechecked the thread, but NScale's original post is gone. In another post from NScale the same thing: Pictures and the 'confused' smiley missing --> just broken-pic symbols.

    In your post, Dave, (and Jon's and Ray's, as well as in the editor here) the confused smiley is still dead. :(
    However on Shamus' post there is neither a confused smiley nor a broken pic - Paul did you leave this one out?

    Gets me confused, too... :confused:

    Oh well, as they say: To err is human, but for complete chaos you need the computer! :D :D :D

    Thank you Dave - and good luck luck for hunting the bug! :mad: :D :)

    Ron
  12. NScale

    NScale Member

    Joined:
    Nov 9, 2003
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Ok, Try again

    Attached Files:

  13. brakie

    brakie Active Member

    Joined:
    Nov 8, 2001
    Messages:
    2,950
    Likes Received:
    0
    I will see if its works for me..

    Attached Files:

  14. RailRon

    RailRon Active Member

    Joined:
    Nov 23, 2002
    Messages:
    1,665
    Likes Received:
    0
    Sorry Wayne, still nothing! :( :mad: :(

    Ron
  15. NScale

    NScale Member

    Joined:
    Nov 9, 2003
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Gonna try something here. And if it doesn't work then I give up, not meant to be.
    Does the avatar not show either????

    [​IMG]
  16. Arlaghan

    Arlaghan Member

    Joined:
    Sep 9, 2003
    Messages:
    668
    Likes Received:
    0
    I've been getting the 404 error for the confused smiley as well. It's been like this for several days now.

    NScale, I see your photo just fine, and in your signature, I see an 'X' followed by a black locomotive. For your avatar, I see a red 'X' as well.

    Hope this helps.
  17. NScale

    NScale Member

    Joined:
    Nov 9, 2003
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Thanks Arlaghan,
    Just not working out. Picture shows now but not done the way suppose to do it. I'll take all images out of my post and be done with it.

    Thanks!
  18. Matthyro

    Matthyro Will always be re-membered

    Joined:
    Dec 28, 2000
    Messages:
    4,767
    Likes Received:
    0
    I see you fine Wayne
  19. jmarksbery

    jmarksbery Active Member

    Joined:
    Sep 25, 2002
    Messages:
    1,039
    Likes Received:
    0
    I get the red X also :confused: but then I still have problems posting pictures at the BELOW required size!!!!!:mad:
  20. CSX6638

    CSX6638 Member

    Joined:
    Jul 24, 2002
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Wayne,
    I see your photo in both posts, but no avatar