Need help - MTH power to Atlas switch

Discussion in 'G / O / S Scale Model Trains' started by GKRR, Apr 23, 2006.

  1. GKRR

    GKRR New Member

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Hi,

    we've been away from here awhile but are glad to be back. And it's nice to be back working on our layout.

    Have MTH Z-4000 transformer, TIU, AIU and handhelds for O scale outdoor layout.

    Using Atlas 21st Century nickel-silver 3-rail track and switches.

    can't get DCS handheld to recognize the TIU and then a switch ... keep getting Out of RF Range message. We're obviously overlooking something but can't figure out what's wrong with the way wires are connected.

    thanks in advance for any help.

    Glenn & Kathy
    GKRR
  2. spankybird

    spankybird OTTS Founder

    Joined:
    May 13, 2005
    Messages:
    931
    Likes Received:
    0
  3. GKRR

    GKRR New Member

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    thanks, but I the picture/diagram that actually explains the answer on the OGRR forum has been removed.
  4. spankybird

    spankybird OTTS Founder

    Joined:
    May 13, 2005
    Messages:
    931
    Likes Received:
    0
    I emailed Jim to see if he could send it to me, then I will post it.

    tom
  5. spankybird

    spankybird OTTS Founder

    Joined:
    May 13, 2005
    Messages:
    931
    Likes Received:
    0
    see if this helps

    [​IMG]