My First Paint Job!!!!

Discussion in 'Internet Finds' started by Redwulf, Dec 28, 2006.

  1. Redwulf

    Redwulf Member

    Joined:
    Jan 3, 2006
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    This is my first attempt at a re-paint. I started with the Fiddlersgreen free version of the Fokker DVII. I built that one as my first card model. I wanted a second one for my youngest son but of course it had to be different. So I found a cool paint scheme from Jasta 15. The colors are of Ltn Oliver von Beaulieu-Marconnay.

    It is not totally finished as you can see in the pictures. I need to color the edges yet. I found a few things out doing this. We had just gotten a brand new color laser printer at the office. I thought it would be great for this. I was wrong! The color breaks as you make bends. Very disapointing but I was too far into it to change up.

    Well anyway, here she is. http://www.alumbaughforge.com/4D/4D.htm

    Redwulf
  2. cgutzmer

    cgutzmer Guest

    Nice repaint :) submit it to fiddlers green and maybe they will make it available to all (if thats your desire)
    Chris
  3. BARX2

    BARX2 Member

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    575
    Likes Received:
    0
    The links to the pictures don't work when I go to that web page. Spray Krylon clear acrylic or some other clear coat over your laser prints and they will be fine.
  4. cgutzmer

    cgutzmer Guest

    The links work ok for me.
    Chris
  5. Redwulf

    Redwulf Member

    Joined:
    Jan 3, 2006
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Not sure why the link isn't working for you Barx. It seems ok for me and cgutzmer........... (??)

    I can e-mail them to you if you can't get it working.

    Redwulf
  6. Ashrunner

    Ashrunner Member

    Joined:
    Sep 26, 2005
    Messages:
    805
    Likes Received:
    0
    Link isn't working 100 percent for me either. I get the page, but the image holes, but 404s when click on the image or the link below.
  7. BARX2

    BARX2 Member

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    575
    Likes Received:
    0
    Same here. <shrug>
  8. BARX2

    BARX2 Member

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    575
    Likes Received:
    0
    It may be the difference in our browsers. I'm using Firefox 2.0 (I think it's got issues). I appreciate the offer, but I'll pass. Thank you.
  9. cgutzmer

    cgutzmer Guest

    Dont give me the its nt you its me routine - obviously its you! heh heh. I am using ie 6. I will try the latest download of firefox tonight.... I tried again just to be sure and clicking on every picture and every link works for me.
    Chris
  10. Ashrunner

    Ashrunner Member

    Joined:
    Sep 26, 2005
    Messages:
    805
    Likes Received:
    0
    Firefox 2 here also...must be the program...8vÞ
  11. Redwulf

    Redwulf Member

    Joined:
    Jan 3, 2006
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    I just did a quick create with PhotoShop Elements. I could re-do it quickly with Word if need be. In the meantime here is one shot.

    [​IMG]
  12. cgutzmer

    cgutzmer Guest

    broken on firefox at home - reckon thats it for sure :)
    Chris
  13. Kevin G

    Kevin G Member

    Joined:
    Nov 27, 2003
    Messages:
    281
    Likes Received:
    0
    Pics look great in IE but can't see them in firefox.
    Regardless, great job on the repaint! Hope to see more of your work soon!
  14. Dnlgtr

    Dnlgtr Member

    Joined:
    May 27, 2006
    Messages:
    172
    Likes Received:
    0
    Mozilla 1.7 does the same thing. I get the page, but pics are blank & 404 when I click on one.
  15. Redwulf

    Redwulf Member

    Joined:
    Jan 3, 2006
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
  16. cgutzmer

    cgutzmer Guest

    nope, sorry. Still doesnt work.
    Chris