Can anyone help?

Discussion in 'Aircraft & Aviation' started by Bob43, Jan 3, 2010.

  1. Bob43

    Bob43 Model Designer Extrodinaire Cornerstone Member

    Joined:
    May 4, 2007
    Messages:
    278
    Likes Received:
    13
    Every time I go I log in to Zealot, I am greeted, and then the message appears that I am not authorised, and this whatever sub-forum I try to get into. The only way around this (which I have done just now), is to claim I have forgotten my password, and then apply for a new one, check e-mail etc. etc., and then I can enter. Next day, the same happens againd I have to go through the whole rigmarole again? Has anyone also got this problem? Is there a problem with Zealot?
    Bob S.
  2. Thomas Meek

    Thomas Meek New Member

    Joined:
    May 3, 2007
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Hello, Bob43;

    I have no idea what is causing your problem. Look on the members List and find ekuth; send him a personal message and he should be able to help you.
    Congratulations for your persistence.

    Thomas
  3. mysteroid

    mysteroid Member

    Joined:
    Jul 1, 2008
    Messages:
    107
    Likes Received:
    8
    Clear cookies and cache

    Well, an easy thing to try first is to clear your auto-logins, cookies and cache in your browser.

    Clear all of your cookies is a little drastic. You'll lose all of your automatic website logins. If you know your way around a web browser you can delete just the individual site cookie. I'd suggest that first if you haven't done it already.

    Steve
  4. Bob43

    Bob43 Model Designer Extrodinaire Cornerstone Member

    Joined:
    May 4, 2007
    Messages:
    278
    Likes Received:
    13
    Thanks both of you, I'll try.
    Bob
  5. ekuth

    ekuth Guest

    Bob;

    Thanks for your perseverance... I've changed a few things on your user settings; hopefully it should take care of the problem.

    Let me know if you still run across this and I'll see if I can ferret out the problem. :thumb: